Често задавани въпроси

Защо бих си поръчал/а огледало с рамка?

Защото можете да изберете рамка, която е подходяща за интериора на вашия дом или офис. Рамката позволява лесен монтаж и закачване. Във всеки един момент огледалото може да се свали и да се закачи на друго място. Няма нужда от залепване на стената.

Какво е окачването на рамката?

Поставят се две закачалки в двата горни края на рамката, за да се осигури стабилност.

Защо работите с PVC профили, а не с дървени?

PVC материалът предлага следните предимства - не се деформира от влагата, цената му е значително по-ниска, няма опасност от дървояди и визуално изглежда съвсем идентично на дървените рамки.

Как да почиствам рамката?

Почистването се извършва с навлажнена кърпа с вода. Не е нужно да се използват специализирани препарати за почистване.

Какво е паспарту и защо е необходимо?

Паспарту (passepartout) е френски термин за картонен лист с прорез, който се поставя под стъклото в рамката на картината . При рамкиране, картината се поставя под паспартуто. Използването на паспарту има две основни цели: първо , да предотврати допирането на картината със стъклото и второ, да усили естетическото въздействие на творбата.

Как мога да си поръчам мостри на рамки?

Изберете си рамка, от която искате мостра. В дъното на страницата на съответната рамка ще видите бутон "Поръчай мостра". С него ще добавите мострата към кошницата си. Повторете стъпките за всяка рамка, от която искате мостра. Мострите до 3 броя са безплатни, а всяка следваща по 3 лв. В допълнение се заплаща и транспорт при доставка до адрес.